Legalny off-road/ADV w Polsce -
Jak najbardziej ZA!! Pamientam juz cos kiedys walkowalismy takiego na ADV.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Przesyłajcie do sowizdrzalka swoje dane, trzeba wspierać takie inicjatywy!
h e d o n i z m
...a gdzie reszta wiary?
Może nie powinienem tego pisać ale chyba mało kto wierzy w powodzenie tej inicjatywy, stąd taki odzew.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
no to jeszcze tak z 1000 i bedzie git
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
Jechałem z Panciem z Niemiec autem... zjechaliśmy z autostrady Wrocław w kierunku Łodzi.... tam jest legalny off na asfalcie... tak porytej drogi w życiu nie widziałem.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
No i super
Zdradzisz nam ile podpisów złapałeś na tym forum?
h e d o n i z m
Kpina chłopaki, to nic nie kosztuje........ A cel jest konkretny.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Sowizdrzałek może wejdź na forum cafehusky.pl - niby małe forum, ale tam prawie wszyscy endurzą offem
Tutaj większość jak zjedzie na szutrówkę to już jest wyczyn- po prostu nie Ci adresaci
Tam gwarantuję pełne poparcie
Tutaj większość jak zjedzie na szutrówkę to już jest wyczyn- po prostu nie Ci adresaci
Tam gwarantuję pełne poparcie
Synek dosyć, że jeszcze jacyś forumowi zieloni Sowizdrzałka nie skrytykowali a Ty chcesz jeszcze poparciepancio pisze:Kpina chłopaki, to nic nie kosztuje........ A cel jest konkretny.
No dziewięć osób, to szału nie robi myślałem,że bedzie więcej. Tak jak pancio pisze, to nic nie kosztuje.
Naprawdę wolnym można być będąć bardzo bogatym, bardzo biednym, lub jadąc na motorze przed siebie.
Wojtek, znów "falę w szabie robisz?"Wojtek pisze:Tutaj większość jak zjedzie na szutrówkę to już jest wyczyn- po prostu nie Ci adresaci
Poważne tematy są poruszanę więc proszę nie offtopować.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
No ja np. wpisałem się na innym, to już chyba bez sensu było pomnażać ten sam głossowizdrzalek pisze:To żadna tajemnica równe 9 (dziewięć).Flaw pisze:No i super
Ale faktycznie, wynik mizerny...
;(
Tak poważne, że na 2tyś forowiczów "aż" 9 osób poparciaBajros pisze:Poważne tematy są poruszanę więc proszę nie offtopować.
To nie żaden offtop tylko mój wyraz dezaprobaty dla mizerii poparcia i pomysł na większe wsparcie dobrego pomysłu
Mógłbym dosadniej to ująć, ale ...........