położenie motóra ?
Kompletnie nie znam się na mechanice więc wolę zapytać. Muszę pilnie odkręcić podnóżek w swoim moto. Póki co nie mam ani centralnej podstawki ani stojaka. Czy mogę położyć motor na boku bez jakiejś szkody dla niego ? Po postawieniu odczekać na jakąś chwilę aż wszystko pospływa na swoje miejsce ?? Czy nie ma problemu i nawet jak poleży jakąś godzinkę na boku nic mu nie będzie ?:) Wiem, że jak się wysypię gdzieś w terenie to go od razu zapalam i nie czekam ale czy jak poleży dłuższą chwilę, zmienia to coś?
Spokojnie możesz bezpiecznie położyć motocykl na boku.
Przygotuj się jeśli masz sporo benzyny w baku, że trochę może pociec przez wlew.
Przygotuj się jeśli masz sporo benzyny w baku, że trochę może pociec przez wlew.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Skrzynka po coca coli i stoi jak rudy na defiladzie w Berlinie
Kando
Pod spód karimata i bym jeszcze kocykiem przykrył . Nie dobrze jest leżeć na betonie.
- gmole silnika wg SW-Motech / HOLAN - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
Zuwio: syndrom Error 30 - czyli po polsku glebę, zaliczyło pewnie 99% forum. Może nie aż tak długą, żeby leżeć pół dnia... ale zazwyczaj wstajemy podnosimy moto i jazda dalej
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Zerknij na Herflicka avatar... myślisz, że to co leży to atrapa XT albo jakaś fotoszopka, odwrócone zdjęcie gdzie Wodzu leży a moto stoi?