witam serdecznie, jestem na tej stronie nowy i licze że ktoś mi pomorze
chciałbym się dowiedzieć czy xtx z podanego roku miał jakies ograniczniki mocy wstawane fabrycznie bo jak dla mnie to troche za słaby jest jak na takąpojemność i jeden tłok. może jakies zwężki na wydechu czy dolocie?? wszelkie sugestie potraktuje jak dobra rade. dzięki z góry i pozdrawiam.
xtx660 2011r
Moc może i nie wielka ale moment obrotowy prawie jak w 100 konnych.
Trwałość !
Trwałość !
-
czyli nie da się nic zrobić z seryjnym sprzętem żeby troche poprawił osiągi??? znajomy lata xtx z 2007b roku i rozpędza mu sioe do 170 a ten 145 i nic więcej..... cos chyba nie tak..
Poczytaj trochę forum, pokaż i opisz swoje moto ,to coś podpowiemy.
-
na dniach się ogarne z opisem. dzięki i pozdrawiam.
A gdzie kupiles machine??? Na obroty sie wkreca normalnie??
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
A może masz coś takiego?
h e d o n i z m
-
przepraszam za zwłoke ale mam dużo obowiązków i nieczęsto siadam do kompa.
sprzęt kupiony w szwajcarii z przebiegiem 8k km więc może być jakaś fabryczna zwężka wpakowana....
[ Dodano: 2012-09-21, 09:34 ]
o widzisz Flaw, musze to oblookać bo nic o tym nie wiedziałem do tej pory. dziex.
[ Dodano: 2012-09-22, 15:16 ]
powodem zamieszania okazała się właśnie blaszka przy przepustnicy skracająca moc do 25KW, dziekuje Flaw za pomoc.
sprzęt kupiony w szwajcarii z przebiegiem 8k km więc może być jakaś fabryczna zwężka wpakowana....
[ Dodano: 2012-09-21, 09:34 ]
o widzisz Flaw, musze to oblookać bo nic o tym nie wiedziałem do tej pory. dziex.
[ Dodano: 2012-09-22, 15:16 ]
powodem zamieszania okazała się właśnie blaszka przy przepustnicy skracająca moc do 25KW, dziekuje Flaw za pomoc.
KLIKNIJ "POMÓGŁ" Adminowi
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny