Witam wszystkich.
Jestem z Łodzi i jazda po mieście staje się nie do zniesienia...chodzi mi naturalnie o natężenie ruchu. Nie wspominam już o tym, że postawienie samochodu gdziekolwiek graniczy z cudem> naturalnie na stale poszerzanych strefach płatnego parkowania. Stąd urodziła się idea przesiądnięcia się na 2 kółka. Swoją krótką przygodę z motocyklami zakończyłem 7lat temu > YAMAHA DT 80cm i HONDA REBEL 125cm.
Z uwagi na moje potrzeby myślałem o kupnie jakiegoś gabarytowo dużego skutera (mam 190cm wzrostu i 90kg wagi), potem stwierdziłem, że jakąś 125cm ( na tapecie przez jakiś czas był HONDA VARADERO 125 ), ale po głębszych przemyśleniach przychylam się do XT660(najlepiej)X . Znajomy sobie kupił w tamtym sezonie i jest zachwycony. Bardzo mi polecał.
Oczywiście jeżeli macie inne pomysły na analogiczny motocykl ( przede wszystkim do miasta, ale i żeby przejechać się kawałek za miasto[ max 100km ], może nawet kawałeczek polnej drogi przy niedzieli ) to chętnie przeczytam wszystkie opcje.
pozdro wszystkim
Pomoc w wyborze bardzo mile widziana...
To masz jeszcze wersje R - lżejsza i Z- wygodniejsza/cięższa
...nie umiem jeździć... ale lubię !!!
kregiel, na forum fanów XTka pytasz o inne motory nie ma nic lepszego
Aby osiągnąć rzeczy których dotąd nie osiągnąłeś, musisz zacząć robic rzeczy, których dotąd nie robiłeś
XTX jest dla Ciebie chyba najlepszą odpowiedzią, sam to stwierdziłeś.
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS