Cze.
Mam pytanko, bo na paru forach przeczytałem, że zbroja foxa jest na tyle długa, że obciera się żółwiem jak nie o siodło to o kask.
Prawda to to czy nie prawda dajcie znać bo na dniach chcę takową zamówić z internetów (nie mam gdzie przymierzyć)
I jak już przymiarka to jaką macie lub jaki rozmiar będzie pasować na mnie, żebym sto razy nie wysyłał i zamieniał.. (182cm wzrost, klata 98cm, 66kg) Rozmiar eM chyba będzie okej?
(Może akurat jesteście przy wyborze rynsztunku i może polecicie coś innego lub macie namiar na jakąś promo cene na Foxa?)
Zdrówko!
aX
Do posiadaczy zbroi FOX Titan sport
aXon, dogadaj się ze sprzedawcą, żeby wysłał Ci dwa rozmiary bo musisz przymierzyć. Fakt, jest to zamrażanie kasy, ale oszczędzasz na czasie i przesyłce.
Ja tak właśnie zrobiłem ze spodniami, zamówiłem trzy pary w różnych rozmiarach i dzisiaj odsyłam niepasujące.
Ja tak właśnie zrobiłem ze spodniami, zamówiłem trzy pary w różnych rozmiarach i dzisiaj odsyłam niepasujące.
h e d o n i z m
yhy. Zrobie tak. No może nie aż tak - wezmę po prostu eMke. Jak coś to odeślę i zamienię. W motoakcesoria pl tak zrobiłem z butami. Fajnie bo za darmo przysyłają więc płacę tylko w jedną stronę (do nich)
Ale głównie chodzi mi o tą długość bo kurcze się waham z deka. Ciekawe czy ktoś będzie miał odwagę i się przyzna, że mu coś tam wadzi przy upie Bo wiadomo - każdy swoje chwali heee ;]
Pozdro660
aKS
Ale głównie chodzi mi o tą długość bo kurcze się waham z deka. Ciekawe czy ktoś będzie miał odwagę i się przyzna, że mu coś tam wadzi przy upie Bo wiadomo - każdy swoje chwali heee ;]
Pozdro660
aKS
Dzisiaj kupiłem tą właśnie zbroję. Gdyby ktoś kiedyś borykał się z takim problemem, to podpowiem, że dł. żółwia w rozmiarze XL to równe 60cm, a mając równe 2M ( pasuje idealnie), żółw nie obija mi się o kanapę, czy kask.
ps. zastanawiam się dla jakich wielkoludów jest XXL ;o
ps. zastanawiam się dla jakich wielkoludów jest XXL ;o
Był xtr, jest xtz 750