Mam wielką prośbę do właścicieli XT660Z.
Przymierzam się do kupna motocykla i potrzebuję znać całkowitą wysokość Tenere.
Mam najniższego Transita, który ma wysokość paki 133 cm i pytanie, czy Teresa się tam zmieści.
Pytam gdybym chciał go przewieźć do domu, ale też dlatego, że zdarza mi się gdzieś w Europę przewozić sprzęt właśnie w ten sposób.
Podejrzewam, że będzie wyższa, ale gdyby odkręcić szybę i lusterka, to ile tam Wam wyjdzie z pomiarów?
Z góry dzięki!
Prośba do właścicieli Tenere
To może nie braknie
Tyle ma pierwsza poprzeczka pod dachem, później jest może ze 3 cm wyżej. Byle minąć to węższe gardło.
To na wyprostowanym nie będzie przypadkiem trochę wyżej? Szczególnie ten pałąk na nawigację, bo to chyba on jest najwyższy po odkręceniu lusterek i szyby?
Tyle ma pierwsza poprzeczka pod dachem, później jest może ze 3 cm wyżej. Byle minąć to węższe gardło.
To na wyprostowanym nie będzie przypadkiem trochę wyżej? Szczególnie ten pałąk na nawigację, bo to chyba on jest najwyższy po odkręceniu lusterek i szyby?
Spuścisz powietrza w kołach i nadrobisz brakujące centymetry
Hej!
Wyprostowany będzie delikatnie wyższy, co będzie tutaj utrudnieniem, w końcu jakoś wjechać do busa musisz. Najwyższy jest nawet nie tyle pałąk do nawigacji, co rogi tego plastiku dookoła lampy. Będzie ciężko, ale może znajdziesz jakiś sposób - się popieści to się zmieści.
Tak czy inaczej, nie rezygnuj z Tenery tylko z uwagi na te kilka centymetrów Jak pisze ZIBI, najwyżej upuścisz powietrza. Albo, co wydaje się logiczne, zmienisz samochód
Pozdrawiam,
Bartek
Wyprostowany będzie delikatnie wyższy, co będzie tutaj utrudnieniem, w końcu jakoś wjechać do busa musisz. Najwyższy jest nawet nie tyle pałąk do nawigacji, co rogi tego plastiku dookoła lampy. Będzie ciężko, ale może znajdziesz jakiś sposób - się popieści to się zmieści.
Tak czy inaczej, nie rezygnuj z Tenery tylko z uwagi na te kilka centymetrów Jak pisze ZIBI, najwyżej upuścisz powietrza. Albo, co wydaje się logiczne, zmienisz samochód
Pozdrawiam,
Bartek
Dzięki chłopaki!
Piwo na jakimś zlocie macie ode mnie
Jak to pisałem, to dopiero przymierzałem się do kupna i chciałem wiedzieć awaryjnie i na zapas.
Od wczoraj, od drugiej w nocy Tereska stoi już u mnie w garażu i zmieściła się do busa jak złoto
Przez drzwi przeszła z zapasem dwa- trzy centymetry a później jest kilka cm wyżej, więc luzy (oczywiście po odkręceniu szyby i lusterek).
Dzięki jeszcze raz
Piwo na jakimś zlocie macie ode mnie
Jak to pisałem, to dopiero przymierzałem się do kupna i chciałem wiedzieć awaryjnie i na zapas.
Od wczoraj, od drugiej w nocy Tereska stoi już u mnie w garażu i zmieściła się do busa jak złoto
Przez drzwi przeszła z zapasem dwa- trzy centymetry a później jest kilka cm wyżej, więc luzy (oczywiście po odkręceniu szyby i lusterek).
Dzięki jeszcze raz
Zdejmiesz przednie koło i wejdzie z szybą.
- gmole silnika wg SW-Motech / HOLAN - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne
- gmole owiewek wg. TOURATECHa - nieaktualne
- stelaże pod kufry na zamówienie - nieaktualne