Nakolanniki-offroad
- berserkers
Ja używam ONEAL PUMPGUN PIVOT KNEE CUP. Są na zawiasie przez co zupełnie nie krępują ruchów. Ma sie w nich wrażenie jakby się chodziło w stabilizatorze ortopedycznym Nie sprawiają wrażenia super wytrzymałych ale póki co wolę sie nie przekonywać czy są mocne. Cena ok 220-240 zł
Ładne te lisky
h e d o n i z m
ja powiem szczerze że myślałem o NAKOLANNIKI Z DWOMA ZAWIASAMI MX PRO ADRENALINE
a tu chyba mała podróbka lisków
http://allegro.pl/item1165290837_okazja ... m_svo.html
a tu chyba mała podróbka lisków
http://allegro.pl/item1165290837_okazja ... m_svo.html
XT660R-->DRZ400E
,,Nie lekceważ potęgi Mocy" - Darth Vader
,,Nie lekceważ potęgi Mocy" - Darth Vader
Ja jeżdżę w Answer Alpha , które stestowałem nie raz leżąc i póki co sprawują się idealnie, raz miałem poważniejszy error 30 tak przy 60km/h i szurnąłem ostro kolanami, bez szwanku dla stawów i nakolanników. Brat ma identyczne i obaj bardzo polecamy. Poza tym mocno nie krępują, chodzi się lekko na robocopa :> chociaż zupełnie nie pomagają w trzymaniu bocznym ale z drugiej strony to nie orteza ;>
ja jezdze w foxach raptorach...tych od berserkersa i powiem ze bardzo fajne, wygodne, dobrze sie ukladaja.
Super Fakin Motard!
Ja śmigam w adrenaline na 2 zawiasach chodzić się da chronią przy glebie są tanie ...ale ... jak na wieszch się założy to rysują plastki ... a pod spód na gołą nogę uwierają :/ rozwiązaniem są wycięte jakieś rajtuzki grube tylko pod nakolanniki. Generalnie nie polecam chyba że z kasą się nie przelewa jak i umnie to są BOSKIE ;P
DR 750 ---> XT660R ---> XT660R ---> APRILIA SHIVER 750 ---> WR450
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
- berserkers
Dobre buty i dobre ochraniacze kolan pasują do siebie i wrecz wskazane jest uzywanie ich razem przy ostej jeździe off..
A czy nakolanniki mają jakieś rozmiary? Ja dzisiaj przymierzałem dwa modele Adrenaline (na jednym i dwóch zawiasach) i oba są zbyt duże tzn za szerokie i jakoś odstają od samego kolana....
Jestem dosyć szczupły, większość ciuchów to S, chciałbym też jakoś dopasować te nakolanniki.... ale nigdzie nie widzę rozmiarówek wszędzie tylko "rozmiar uniwersalny"
Możecie coś doradzić, może znacie jakieś mniejsze nakolanniki na zawiasie?
Jestem dosyć szczupły, większość ciuchów to S, chciałbym też jakoś dopasować te nakolanniki.... ale nigdzie nie widzę rozmiarówek wszędzie tylko "rozmiar uniwersalny"
Możecie coś doradzić, może znacie jakieś mniejsze nakolanniki na zawiasie?
- crazyrider12
Spróbuj Acerbisa impact evo
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
Bez urazy, ale poszukaj czegoś z półki Junior lub Ladies, jeżeli rozmiar Ci przypasuje to kogo będzie zajmowało jakie to ochraniacze, ważne żeby robiły swoją robotę!!
Nakolanniki jak już sam zauważyłeś z reguły mają rozmiar uniwersalny, ja nie spotkałem się z rozmiarówką...powodzenia!
Nakolanniki jak już sam zauważyłeś z reguły mają rozmiar uniwersalny, ja nie spotkałem się z rozmiarówką...powodzenia!
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny