hejka Panowie, jak w temacie:-). Zaliczyłem glebę taką że owiewka się oderwała-na szczęscie wyrwało śrubki, a sama owiewka jest ok:-). No i szukam śrubek:-)
dzieki z góry za pomoc!
pozdrawiam trolik
Gdzie kupię śrubki plastikowe mocowania owiewki???
- Dobry Chłopak
Poszukaj w sklepie modelarskim, maja każdy rodzaj w normalnej cenie
Tak własnie stało się u mnie-jedna sruba tylko nie puściła i kawałek owiewki pękł. Co ja bym zrobił bez trytek??aXon pisze:u mnie w Rce z '10r są plastikowe.
bezpieczniejsze w razie w. bo szyba się nie połamie tylko zerwie na śrubach, a przy okazji łba nie obetnie jak zamontowana dłuższa turystyczna.
pozdrawiam trolik
-
Heh no to witam w klubie Oryginalne śrubki sa z tworzywa z takim lekkim przewężeniem przed "główką" przez co przy glebie z podparciem o owiewkę ta się nei rozjebuta tylko pourywają się ww łebki od śrub - sprawdzone
co do śrubek to allegro ani większość "white net-u" nie ogarnia więc można dać alu/stal na czas szukania. w modelarskich tez cienko bo takich z dużym łamiącym sie przy glebie łbem brak (albo ja pi.da z szukaniem O ori nawet boję się pytać...
Jakbyś znalazł takie śrubki to daj prosze znać, biore 2 komplety
co do śrubek to allegro ani większość "white net-u" nie ogarnia więc można dać alu/stal na czas szukania. w modelarskich tez cienko bo takich z dużym łamiącym sie przy glebie łbem brak (albo ja pi.da z szukaniem O ori nawet boję się pytać...
Jakbyś znalazł takie śrubki to daj prosze znać, biore 2 komplety
you could argue "why not buy a 690 enduro?"...but the XT is bomb proof and can be treated like shit and still runs like a peach.
-
zibi: https://yama-sklep.pl/oryginalne-czesci ... spf-viewer 13.91plnx6szt...
you could argue "why not buy a 690 enduro?"...but the XT is bomb proof and can be treated like shit and still runs like a peach.
Tak masz rację ja podałem do X , R
Trolik ja kupowałem na alie, w cenie 4 z Yamahy kupisz jakieś 300szt. z przesyłką do PL. Ja kupiłem mix rozmiarów.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."