Co zrobiłem w swoim moto??
- berserkers
daj fotki jak wyszlo oklejanie carbonem i jak leza arrow-y:)
mógłbyś się pochwalić jak wyszła ci ta szybka ? ja swoją też obklejałem jednak po sezonie pojawiły mi się bąble pod folią ;/ i tak średnio to z bliska wygląda (folia czarny mat)janusz pisze:-obszyłem kanape cała na czarno z czerwono czarnej
-wszystkie plastiki oklejone w karbonie
-wydechy zmienilem na arrowy
-zmienilem plyn chlodniczy
-zmienilem olej
-zmienilem plyn hamulcowy
-okleilem na czarno szybke
-zmienilem lampe na drc edge
-okleilem felgi bialymi paskami
narazie tyle
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
Ja ostatnio wymienialem uszczelniacze pod kościołem;) jaja mówię wam klucze powyginalem bo sroby zapieczone i jeździłem od rolników porzyczalem. Standad było piwko i jaranie;)
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Ja ostatnio odkręcałem kolektor i urwałem dwa łby od szpilek, jedna się wykręciła normalnie a druga cała (na szczęście z pomocą kolegi spawacza udało się wykręcić szpilki z bloku silnika). Jutro nowe szpilki odbieram z yamahy i montuję wszystko z nowym kolektorem. Yadźka dostała też nowy olej i filterek.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Ja kupiłem osłonę łańcucha.
Zaczynam prace nad osłoną silnika. Mam już blachę 2mm "kwasiak" . Zastanawiam się czy jej nie wzmocnić i od dołu nie dać podwójnie. Efekty wkrótce.
Zaczynam prace nad osłoną silnika. Mam już blachę 2mm "kwasiak" . Zastanawiam się czy jej nie wzmocnić i od dołu nie dać podwójnie. Efekty wkrótce.
Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Tylko są ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani.
Bajros tylko niemow ze 2w1 zrobiłem bo się potne
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Niestety nie :/ Chciałbym 2w1 ale kasy brak na razie...pancio pisze:Bajros tylko niemow ze 2w1 zrobiłem bo się potne
Oryginalny ale nowy kolektor zakładam.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
Udało mi się w końcu zamontować handbary, głównie dzięki życzliwości Raczka Poza tym przed sezonem wymienione klocki hamulcowe P+T, płyn chłodniczy, hamulcowy i przykręcenie paru śrubek żeby się mi maszyna nie rozleciała Później wstawię jakąś fotkę
Czasami na drodze spotykam wielu wariatów, którzy jadą bardzo niebezpiecznie... Aż ciężko ich wyprzedzić
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
starostek możesz napisac coś więcej o przeróbce tłumików, jakie efekty ( elastyczność, moment obrotowy, przyspieszenie, dzwięk ), koszt przeróbki, masz zdjęcia po przeróbce lub jakis filmikstarostek pisze:- przerobione tłumiki na pełen przelot (przez edka)
w planach:
moze ma ktoś jeszcze przerobione wydechy ? opiszcie swoje przeróbki
tomi-ei, wpadnij na zlocik to zademonstruje Ci wydechy Edkowe z których wyskakują marchewki
Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Tylko są ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani.
na forum masz temat o przeróbce, są filmiki również
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]