Ciekawy zamiennik akumulatora w XT i pozbycie się 3 kg.
LINK: http://www.xt660.com/showthread.php?t=1 ... ht=battery
P.S trzeba być zalogowanym na xt660.com
Pozbycie się zbednych KG w moto
160 dolarów za 3 kg mniej... sporo
Yamaha DT 125 X > Husqvarna SM 125 RR > Yamaha XT 660 X > Aprilia Dorsoduro 750 > Suzuki DRZ 400 SM > KTM 690 SM > KTM 690 SMC > Husqvarna 701 SM + Aprilia SRV 850 > Husqvarna Norden 901
Lepiej się na siłownie zapisać i samemu zrzucić dodatkowe kilogramy. Na szczęście nie mam tego problemu a mój xtx będzie targał tylko 65kg
Maciej nie żyje zginął w wypadku motocyklowym w Śmiłowie 08.08 o godz. 19. Grób znajduje się na cmentarzu przy ulicy Kossaka.
Powiedz mi jak Ty podnosisz Xt-ka np po przewrotce, przy takiej wadze ?malinn pisze:Lepiej się na siłownie zapisać i samemu zrzucić dodatkowe kilogramy. Na szczęście nie mam tego problemu a mój xtx będzie targał tylko 65kg
Pytam dlatego, że kilka lat temu ( dokładnie 11 ) jak ważyłem jeszcze coś około 70kg to miałem dość duży problem z postawieniem CBR-ki 600 F2 na koła ( waga cbr o ile pamiętam była nie dużo większa od Xt-ka, ale środek ciężkości znacznie niżej )...
on sie po prostu nie będzie wywracał
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
przy podnoszeniu technika najważniejsza a nie waga i siła ,
Pamiętam, że kiedyś położyłem dziewczynie swojego XT na ziemi i dała sobie rade bez problemu a ma jakieś 58 kg
Sory za OT
Pamiętam, że kiedyś położyłem dziewczynie swojego XT na ziemi i dała sobie rade bez problemu a ma jakieś 58 kg
Sory za OT
Yamaha DT 125 X > Husqvarna SM 125 RR > Yamaha XT 660 X > Aprilia Dorsoduro 750 > Suzuki DRZ 400 SM > KTM 690 SM > KTM 690 SMC > Husqvarna 701 SM + Aprilia SRV 850 > Husqvarna Norden 901
Sistermoto też mojego dźwigała :D
tak jej się spodobało, że teraz wyrywa sroją XTR'kę :D
tak jej się spodobało, że teraz wyrywa sroją XTR'kę :D
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
tomi-ei pisze:Powiedz mi jak Ty podnosisz Xt-ka np po przewrotce, przy takiej wadze ?malinn pisze:Lepiej się na siłownie zapisać i samemu zrzucić dodatkowe kilogramy. Na szczęście nie mam tego problemu a mój xtx będzie targał tylko 65kg
Pytam dlatego, że kilka lat temu ( dokładnie 11 ) jak ważyłem jeszcze coś około 70kg to miałem dość duży problem z postawieniem CBR-ki 600 F2 na koła ( waga cbr o ile pamiętam była nie dużo większa od Xt-ka, ale środek ciężkości znacznie niżej )...
Malin od czasu zakupu nie miał chyba jeszcze okazji podnosić swojego XTX bo niedawno zakupil, więc nawet do jazd chyba mało okazji bylo
[quote="berserkers"]Ciekawy zamiennik akumulatora w XT i pozbycie się 3 kg.
to są akumulatorki Litowo Polimerowe do modeli zdalnie sterowanych i są dosyć niebezpieczne w eksploatacji ( rozgrzewają się ,zapalają ,czasem wybuchają ) po prostu trzeba się umiejętnie z nimi obchodzić . W tym przypadku zastosowano je jako ciekawostkę .
to są akumulatorki Litowo Polimerowe do modeli zdalnie sterowanych i są dosyć niebezpieczne w eksploatacji ( rozgrzewają się ,zapalają ,czasem wybuchają ) po prostu trzeba się umiejętnie z nimi obchodzić . W tym przypadku zastosowano je jako ciekawostkę .
No jeszcze niemiałem okazji podnośić moto i mam nadzieje , że niebęde miał. Etka waży 150 kg i podnsiłem z xtx też mam nadzieje dać radę. W końcu te 65kg to same mięśnie
Jak go nie ogarne to sprzedam i kupię ktm , którego defakto chciałem na początku nabyć.
Mam kumpla sporo mniejszego i lżejszego odemnie i ogarnia r1 więc jestem dobrej myśli. Nic nie poradze , że bozia nie dała wzrosu ;-(
Jestem modelarzem rc i latam na tzw. li-polach - to że się zapalają to mit. Zapalają się tylko gdy się je uszkodzi -zrobi zwarcie. Od dwuch lat użytkuje lipole i żaden się nigdy nie zapalił.
Jak go nie ogarne to sprzedam i kupię ktm , którego defakto chciałem na początku nabyć.
Mam kumpla sporo mniejszego i lżejszego odemnie i ogarnia r1 więc jestem dobrej myśli. Nic nie poradze , że bozia nie dała wzrosu ;-(
Jestem modelarzem rc i latam na tzw. li-polach - to że się zapalają to mit. Zapalają się tylko gdy się je uszkodzi -zrobi zwarcie. Od dwuch lat użytkuje lipole i żaden się nigdy nie zapalił.
http://www.advrider.com/forums/showthread.php?t=568531
a co powiecie na to może zamiast 2 wydechów wszystko w jeden tak jak na tej stronce
no i ta lampa z przodu.!!!!!
a co powiecie na to może zamiast 2 wydechów wszystko w jeden tak jak na tej stronce
no i ta lampa z przodu.!!!!!