schowek
Ten pod siedzeniem
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Niebogate litrażowo i nie klimatyzowane
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
jeden schowek pod siedzeniem zajmuje zestaw kluczy, a drugi pod zadupkiem jest w stanie pomiescic hmm zazwyczaj tam wożę siatkę bagażową (tzw. pajączek), ale mocno upchana bluza też by się zmieściła :D
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
pod siedzenie.. hmmm... wejdą 2 bluzy z kapturem, dresik z 3 paskami, markowe adidasy, białe skarpetki i złoty łańcuch
zawsze jak na podryw jadę to muszę mieć coś na zmianę
zawsze jak na podryw jadę to muszę mieć coś na zmianę
Czasami na drodze spotykam wielu wariatów, którzy jadą bardzo niebezpiecznie... Aż ciężko ich wyprzedzić
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
http://starostek.fotosik.pl/zdjecia
pod ręką mam tylko połowę :P
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
ja w tej tylnej części jeszcze mam komputer
Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych. Tylko są ci pozamykani w zakładach i Ci którzy nie zostali przebadani.
a drugiego nie używam bo jest na większość rzeczy za mały!:( częściej korzystam z plecaka!raczek_ pisze:jeden schowek pod siedzeniem zajmuje zestaw kluczy,
"Biere każde auto z boku"
... droga nie prowadzi mnie do domu, ona jest moim domem....
XT 660 X 05rED
... droga nie prowadzi mnie do domu, ona jest moim domem....
XT 660 X 05rED
- Silent_BoB
- Kontakt:
z plecaka czy z plecaczka?...
do ludzi stawaj przodem...bo zawsze znajdzie się ktoś kto chce cię wydymać...
A tak mój wygląda
Może się komuś przydać, coś takiego wymyśliłem aby zaoszczędzić więcej miejsca pod siedzeniem.
i drugi bok. jest jeszcze miejsce z biegiem czasu jeszcze cos lepszego tam wymyśle.
i drugi bok. jest jeszcze miejsce z biegiem czasu jeszcze cos lepszego tam wymyśle.
Dało się zobaczyć na zlocie że Pancia moto dojedzie wszędzie i jest przygotowany na każdą ewentualność! Bardzo ciekawe rozwiązania. Brawo!
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."