Wojtek faktycznie tył w tym husabergu jest z tworzywa, wczoraj się przyjrzałem.
Co do husek to dopytałem były to TE 510. Nie wiem gdzie były kupione ale na gwarancji wymienili silnik, potem ten wymieniony padł i jeszcze raz wymienili ale powiedzieli że sprzęt był użytkowany niezgodnie z przeznaczeniem i nie rozliczą tego na gwarancji i zażądali za nowy silnik 19tyś. Oczywiście klient ich olał i włożyli stary. Z tymi gwarancjami to niestety tak jest, chyba dlatego KTM jej w ogóle nie daje, przynajmniej w Polsce
W każdym bądź razie pozbył się huqvarny i od tamtego czasu koleś ma SMRa i to jak mówi trzyma się kupy.
Husaberg ponownie w Husqvarnie
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Hobelik: deskę sobie w poprzek położysz i będzie super
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Oni wszyscy piszą, że moto nie może brać udziału w zawodach i tym się potem tłumaczą
510-ka to mocny ciężki silnik aż dziw i to dwa z rzędu
Moją 310-kę opiszę w odp. dziale- już rozebrana i ponownie złożona
Wczoraj głównie Łuki ją testował i to na ssaniu i jedna gleba
510-ka to mocny ciężki silnik aż dziw i to dwa z rzędu
Moją 310-kę opiszę w odp. dziale- już rozebrana i ponownie złożona
Wczoraj głównie Łuki ją testował i to na ssaniu i jedna gleba
Rozumiem że parkingowa i nic się nikomu nie stało? Tato dawaj foty!Wojtek pisze:Wczoraj głównie Łuki ją testował i to na ssaniu i jedna gleba
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Ojciec jest mistrzem... podjeżdżam do Niego, a Huska rozebrana trochę mnie "nieumiego" przeraża, że kupujesz nówkę sztukę i sprawdzasz tych... nie powiem kogo producentów.
Dziś moje pierwsze mocniejsze testy na 450.
Dziś moje pierwsze mocniejsze testy na 450.
Herflick wytargowałeś od Wojtka gwarancję i 5 letni okres darmowych serwisów pogwarancyjnych ? :D
DR 750 ---> XT660R ---> XT660R ---> APRILIA SHIVER 750 ---> WR450
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
hobelik po co mu serwis, jak coś urwie to taśmą przylepi
Juz wiem po kim mam zdolnosci Tato to jest ponoc chore co robimy Jednak pozniej wiesz na czym sie turlasz
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Jetem po 3 dniach testów. Najpierw deliktnie ale z każdą minutą coraz sprawniej. W piątek delikatnie w piasku, sobota trochę lasu i skoków i w niedzielę las, bagno, a w bagnie lekka gleba i chłodnica wyzionęła ducha/płyn delikatne te kosiary. wrażenia z jazdy bezporównania lepiej, lżej, mocniej niż w Dr.
Herflicku sklei się taśmą i będzie ok. Polecam zamontować osłony chłodnic, miałem w drz i mam teraz w KTM robi robotę przy glebie!Herflick pisze:delikatne te kosiary
Projekt Husqvarna 701 -> http://motormania.com.pl/newsy/nowosci- ... aly-huski/
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Widze że tu na miejscu mam odpowiedni temat do moich ostatnich rozkmin. Mam w planie zmienić XT na coś lekkiego na brudasch. Myśli poza exc450 zaczęły krążyć rówież wokół te450, ale trafiam na tak rozbieżne opinie że wpadam już w irytację. Tyle że te opinie to nie opinie użytkowników tylko zasłyszane. Jak to w końcu jest z tą huską te450? Typowe części droższe od np ktm'owych? Trudno dostępne czy nie? Silnik faktycznie tak żywotny? Warto się z te450 zaprzyjaźnić? Wojtek rozwiej moje wątpliwości