Witam,
Mam problem dokładnie taki jak w tytule...
Każda wiadomość na priv, którą chciałbym wysłać trafia cały czas do folderu DO WYSŁANIA...
Czy ktoś może mi powiedzieć dlaczego tak się dzieje ?
wiadomości na priv trafiają do folderu DO WYSŁANIA - pomocy
Hej! Zaraz dostanę bana Jak ktos odbierze Twoją wiadomość, wtedy będzie ok. Inaczej mówiąc odczyta Twoją wiadomość.
Edit: Polskie ogonki
Ostatnio zmieniony 23 mar 2014, 18:47 przez pancio, łącznie zmieniany 1 raz.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Dziękuję za wiadomość...
Dlaczego miałbyś dostać bana ? Za co?
Przecież odpowiedź jest sensowna w dobrym dziale...
Fora są po to, żeby ludziom pomagać...Czasem mam wrażenie, że strach przed napisaniem z błędem jest większy niż chęć zapytania o cokolwiek...
Gdyby nie ludzie wchodzący i piszący na forum to załozyciele XT660.pl zamykaliby budę od ręki
Dlaczego miałbyś dostać bana ? Za co?
Przecież odpowiedź jest sensowna w dobrym dziale...
Fora są po to, żeby ludziom pomagać...Czasem mam wrażenie, że strach przed napisaniem z błędem jest większy niż chęć zapytania o cokolwiek...
Gdyby nie ludzie wchodzący i piszący na forum to załozyciele XT660.pl zamykaliby budę od ręki
Nie ma sprawy ziomek!!
Ostrzeżenie mogę dostać za brak polskich znaków.
Ostrzeżenie mogę dostać za brak polskich znaków.
Ostatnio zmieniony 23 mar 2014, 18:48 przez pancio, łącznie zmieniany 1 raz.
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Expo - Pancio sobie jaja robi
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Siema Expo,
Luzik, Pancio nasz ziomek i ma frywolny styl wypowiedzi a do tego drażni się z lekka z Herflick'iem
Taka inicjatywa jak to forum to dla mnie wielka sprawa, osobiście znalazłem tu po za wiedzą techniczną bardzo wielu wartościowych ludzi, a w bonusie były wspólne wypady, imprezy i śmiechy do białego rana Przyjedź na zlot a na własnej skórze przekonasz się o czym mówię.
Z wiadomościami tak już jest , kontener "do wysłania" przechowuje wiadomości wysłane do momentu kiedy odbiorca nie przeczyta wiadomości.
Luzik, Pancio nasz ziomek i ma frywolny styl wypowiedzi a do tego drażni się z lekka z Herflick'iem
Warto pytać tak samo jak warto szukać i znaleźć to co się potrzebujepancio pisze:Fora są po to, żeby ludziom pomagać...Czasem mam wrażenie, że strach przed napisaniem z błędem jest większy niż chęć zapytania o cokolwiek...
Taka inicjatywa jak to forum to dla mnie wielka sprawa, osobiście znalazłem tu po za wiedzą techniczną bardzo wielu wartościowych ludzi, a w bonusie były wspólne wypady, imprezy i śmiechy do białego rana Przyjedź na zlot a na własnej skórze przekonasz się o czym mówię.
Z wiadomościami tak już jest , kontener "do wysłania" przechowuje wiadomości wysłane do momentu kiedy odbiorca nie przeczyta wiadomości.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"