Dokładnie, jak tylko pogoda pozwoli , to i ja przyjadę. Zazwyczaj parkuję za budką ochrony, bliżej media marktu. Oczywiście przez najbliższe dni stawiam moto pod drzewkiem ..ZIBI pisze:Extra jak będę wracał w poniedziałek ok.8.00 (jak pogoda pozwoli) to podjadę zobaczyć twoją Tereskę z bliska.
Co do kamerki to nie gopro, akurat testuję nowy nabytek GARMIN VIRB ELITE z GPS.
Pozdro.
Zatrzymani - Warszawa
tock, latasz może w kurtce gdzie dominuje żółty albo w kamizelce odblaskowej? Kilka razy już widziałem gościa na Teresie na puławskiej
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Ja latam w lato w jasnej modece mesh II, i jasne spodnie, a w chłodne dni kurtka czarna. Kask niezależnie od pogody - ciepło/zimno jasny Rocc'a . Ale wydaje mi się, że wiem o kim piszesz. Możliwe, że to człowiek z Fundacji Jednym Śladem. Tylko on przy MoTo ma przymocowane dwa boczne kufry oryginalne Yamahy. Bodajrze ma "koguta" , ale do końca nie pamiętam.Bajros pisze:tock, latasz może w kurtce gdzie dominuje żółty albo w kamizelce odblaskowej? Kilka razy już widziałem gościa na Teresie na puławskiej
pozdroo...
Czarna Tenerka widziana w Jastrzębiej Górze w dniu 31 czerwca ( czwartek ) z tablicami "EL" - Łódź
Sayten, nie udało się trzy dni z rzędu niestety.
Wczoraj 8:44 puławska
Wtorek 8:40 puławska
Dziś Cię nie mogłem namierzyć.
Wczoraj wieczorem po godzinie 20, szara Tenere, ul. Modlińska (puszką jechałem).
Rider w krótkich czerwonych spodenkach :P bodajże.
Wtorek, ok. godz. 18, czarny XTX, skrzyżowanie puławska/płaskowickiej - była LwG.
Wczoraj 8:44 puławska
Wtorek 8:40 puławska
Dziś Cię nie mogłem namierzyć.
Wczoraj wieczorem po godzinie 20, szara Tenere, ul. Modlińska (puszką jechałem).
Rider w krótkich czerwonych spodenkach :P bodajże.
Wtorek, ok. godz. 18, czarny XTX, skrzyżowanie puławska/płaskowickiej - była LwG.
-
15 kwietnia 2015, godzina 18.56, metro politechnika (jadący z kierunku centrum skręcający w lewo na światłach w stronę tęczy), biały xt z wydechami 2w1, biały kask i białe buty offroad, pięknie gadający, przyznać się :D
- crazyrider12
Bajros?
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
Tez bym obstawiał Bajrosa, ale cicho po co gadać może gdzieś tam sobie jechal studentki zawsze maja pierwszeństwo
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Pani z matmy powiedziała
ćwicz z nimi geometrię
poćwiczyli na tapczanie
linie równoległe?
ćwicz z nimi geometrię
poćwiczyli na tapczanie
linie równoległe?
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Nic z tych rzeczy Herflick - jestem niezależnym konsultantem
Wracając do tematu, coś mało XTków widuję w stolicy w tym sezonie.
Acha copperhead1447, i na prawdę sądzisz, że mój Xtek "pięknie gadający" ?
Ja mam wrażenie, ba nawet jestem pewien że ten komin 2w1 Creptus dużo gorzej brzmi niż edhaust który wcześniej miałem, ale na pewno inaczej ja odbieram dźwięki na moto a inaczej otoczenie.
Jak tak wszystko dokładnie opisałeś, to obstawiam, że musiałeś stać gdzieś w okolicy wejścia do metra a ja akurat dojeżdzałem lub startowałem ze świateł ?
Wracając do tematu, coś mało XTków widuję w stolicy w tym sezonie.
Acha copperhead1447, i na prawdę sądzisz, że mój Xtek "pięknie gadający" ?
Ja mam wrażenie, ba nawet jestem pewien że ten komin 2w1 Creptus dużo gorzej brzmi niż edhaust który wcześniej miałem, ale na pewno inaczej ja odbieram dźwięki na moto a inaczej otoczenie.
Jak tak wszystko dokładnie opisałeś, to obstawiam, że musiałeś stać gdzieś w okolicy wejścia do metra a ja akurat dojeżdzałem lub startowałem ze świateł ?
A kto śmigał 15.04 ok. godz. 7.20 al.Generała Sikorskiego (przed Canal+) w stronę Doliny Służewieckiej.
Czarny XTX po lifcie raider też na ciemno ubrany z plecakiem ???
Czarny XTX po lifcie raider też na ciemno ubrany z plecakiem ???