Te za 300 zł to takie http://allegro.pl/buty-rebelhorn-hp3-wa ... 80931.html
No to chyba będzie trzeba zwiększyć budżet do ~450zł . Chciałbym już dzisiaj coś zamówić
BUTY DO 250ZL NA XT 660X !
HOGaN, nie kupuj niczego bez przymierzania, bo możesz się niemiło zaskoczyć. Przymierz w sklepie, kup w internecie jeśli cena będzie korzystna.
Byty motocyklowe są dość specyficzne. Długość będzie dobra, a pięta będzie Ci latać na lewo i prawo.
Byty motocyklowe są dość specyficzne. Długość będzie dobra, a pięta będzie Ci latać na lewo i prawo.
Ja wiem, że takie jest prawo konsumenta ale jakoś to według mnie mało etyczne w stosunku do gościa który płaci czynsz za sklep, sprzedawców itd. Internetowiec ma przewagę jeśli chodzi o koszty.astro pisze:Przymierz w sklepie, kup w internecie jeśli cena będzie korzystna.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Kupując przez internet masz prawo do zwrotu. Jeżeli na dokumencie sprzedaży będzie wyszczególniony koszt wysyłki, to pokrywasz tylko tę część.
Za odbiór towaru odpowiedzialny jest sprzedawca (tj. płaci za kuriera od klienta do domu).
Jak masz możliwość sprawdzić na necie cenę - to podziel się tą informacją ze sprzedawcą, może będzie skłonny trochę obniżyć.
Za odbiór towaru odpowiedzialny jest sprzedawca (tj. płaci za kuriera od klienta do domu).
Jak masz możliwość sprawdzić na necie cenę - to podziel się tą informacją ze sprzedawcą, może będzie skłonny trochę obniżyć.
-
jak dla mnie PG dobrze proponuje, wysokie z dobrą ochroną, a reszta dobrze pomaga, pożycz, dołóż i kup lepsze, pamiętaj że te buty w razie gdy moto spadnie Ci na nogę podczas szlifu to jedyna rzecz pomiędzy Twoją kostką a asfaltem/dziurą (braciszek przetestował moje buty, mały szlif tydzień przed wyjazdem na rower na północ kraju, buty oszczędziły 3 miesięcy składania kostki w szpitalu nie mówiąc o rehabilitacji)...
I super, ja mam SMX-1 na dojazdy do pracy i te gdzie wiem, że będę musiał poruszać się pieszo.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Ja też mam SMX 5 (nie SMX 1 z dolnej półki) i jestem zadowolony. Jak za te pieniądze to kawał świetnego buta!
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
pancio, ale Ty masz rozmiar dziecięcy, dlatego wyszło tanio...pancio pisze:Ja też mam SMX 5 (nie SMX 1 z dolnej półki) i jestem zadowolony. Jak za te pieniądze to kawał świetnego buta!
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
Mylisz sie czarny przyjacielu, 5 jest wyzsza od 1 w rozmiarowce obuwiaczarnuch pisze:pancio, ale Ty masz rozmiar dziecięcy, dlatego wyszło tanio...pancio pisze:Ja też mam SMX 5 (nie SMX 1 z dolnej półki) i jestem zadowolony. Jak za te pieniądze to kawał świetnego buta!
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie