Zatrzymani - Warszawa
SayTen, puławska/wilanowska 17:25, łańcuch luźny, nienasmarowany? Czy ten typ tak ma?
BTW jakoś bardziej bojowo na Versysie się prezentujesz
BTW jakoś bardziej bojowo na Versysie się prezentujesz
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Byłem tam wczoraj służbowo, czarny XTX po lifcie, złote felasie na numerach NO. Podejrzewam, że jest znikoma szansa, że ktoś się przyznaKtoś z Was parkuje pod komisariatem na Malczewskiego?
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
04.05.2015 godź. 13.38 Warszawa Al. Krakowska 61 ORLEN koło Centrum Krakowska 61 czerwony XTX w towarzystwie ścigacza, raider czarna kurtka, czarny kask z reklamą monster.
Chłopaki uciekali przed deszczem ? ktoś z forum ? , czy może wpadli do Buerger Kinga na małe co nieco
Chłopaki uciekali przed deszczem ? ktoś z forum ? , czy może wpadli do Buerger Kinga na małe co nieco
Z kim dziś ok. 7.00 mijałem się na ul. Puławskiej na wysokości stacji paliw BP sfinks, czarny xtr jadący w stronę centrum, było powitanie ?
A , ja dziś tzn. / 25 IX 16 / godzina około 17 , spotkałem czarnego xt660z w Mysiadle koło Piaseczna na ulicy Łabędziej. Na baku napis YAMAHA.
Ruszałem spod Lewiatana. Tłumiki brzmiały super ganc , to chyba były leovince. Rejestracja nie była Piaseczyńska. Kawałek jechaliśmy razem, a później ja skręciłem do domu.
pozdroo...
Ruszałem spod Lewiatana. Tłumiki brzmiały super ganc , to chyba były leovince. Rejestracja nie była Piaseczyńska. Kawałek jechaliśmy razem, a później ja skręciłem do domu.
pozdroo...
Warszawska bananowa młodzież przesiadła się z Beemek na Tenerki?
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Coś w tym musi być! Ale czy już możesz wreszcie nazwać mnie mężczyzną? :> kochany?
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"