montaż dodatkowych lamp LED
Hej. Ja właśnie skończyłem, ale montowałem również włącznik, fakt kabli dodatkowych od groma. Jak będziesz miał bez włącznika to będą Ci na stale świecić... jak tanie to pewnie bez homologacji, oślepianie,policja, badania techniczne itp. Swoje mam dosyć mocne, więc używać będę zwykle na bezdrożach.
Mocowanie zrobiłem sam posiłkując się pomysłem z tej lektury: http://kickstarter.org/files/users/jav/ ... d_Book.pdf
U mnie wygląda to tak:
Ja nie spawałem jak w tej lekturze tylko ześrubowałem wszystko - nie do końca jestem zadowolony, bo trochę jednak drgają, ale pewnie jeszcze coś pozmieniam lub zmodyfikuję.
U mnie wygląda to tak:
Ja nie spawałem jak w tej lekturze tylko ześrubowałem wszystko - nie do końca jestem zadowolony, bo trochę jednak drgają, ale pewnie jeszcze coś pozmieniam lub zmodyfikuję.
no wyglada dobrze, a Twoje reflektory sa homologowane?
Dawales jakiś przekaznok? bo ja nie zamierzam, podepnę tam gdzie jest fabrycznie wtyczka zostawiona pod zegarami.
Ja je potrzebuje w zasadzie tylko off-road i we mgle bo lampa tenerki marna strasznie.
Dawales jakiś przekaznok? bo ja nie zamierzam, podepnę tam gdzie jest fabrycznie wtyczka zostawiona pod zegarami.
Ja je potrzebuje w zasadzie tylko off-road i we mgle bo lampa tenerki marna strasznie.