Poszukuję osoby z Wrocławia, która wykona gmole tylne oraz bagażnik na model xt 660x.
W przystępnej cenie
Pozdrawiam, Ania.
Gmole
Odezwij się do Arkadius, on tworzy coraz więcej dodatków do rodziny XT. Nie jest z Wrocławia a z Mazur ale kurier to nie problem.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Serwus, nie bede zakładał nowego wątku wiec pisze tutaj
Rozglądam sie za gmolami do R-ki, jakoś GIVI, SW-MOTECH, Hepco & Becker, FEHLING nie pasuja mi.
Wiem że robi kolega z forum, także polska firma HEED ku nim się przymierzam
ale namierzyłem w .... Brazylii fajne
Napisałem juz do producenta, czekam na odpowiedz w sprawie ceny produktu i wysyłki.
Gdyby byli chetni mozna zrobic zbiorcze zamówienie i cos utargować
Rozglądam sie za gmolami do R-ki, jakoś GIVI, SW-MOTECH, Hepco & Becker, FEHLING nie pasuja mi.
Wiem że robi kolega z forum, także polska firma HEED ku nim się przymierzam
ale namierzyłem w .... Brazylii fajne
Napisałem juz do producenta, czekam na odpowiedz w sprawie ceny produktu i wysyłki.
Gdyby byli chetni mozna zrobic zbiorcze zamówienie i cos utargować
XT 660 R
KAT 990 SM
KAT 990 SM
Trzeba mocno pier..... żeby doszły do plastików ale to możliwe. Wtedy w dwie/trzy osoby spokojnie odginasz na miejsce. Plastiki i chłodnice pozostają całe. Energia uderzenia musi gdzieś się rozproszyć. Lepiej jak to będą gmole za 500zł niż rama motocykla.Nie widziałem, nie dotykałem, ale wydaje mi się, że przy glebie szybciutko oprą się o plastiki. Przemyślałbym mocno zakup.
Ogólnie rzecz biorąc. Takie mam od ponad półtora roku i są nie do zdarcia. Trochę porysowane ale robotę robią.
Tylne (nie tyle co gmole co bagażnik) mam od wspomnianego kolegi z forum i sprawują się... Cena rozsądna, trochę trzeba poczekać. Zamontowałem tylko i wyłącznie do ochrony tylnych części motocykla przed uszkodzeniem. Bagaż wożę w torbie na poprzecznej płycie nad zadupkiem.Poszukuję osoby z Wrocławia, która wykona gmole tylne oraz bagażnik na model xt 660x.
Ktoś ma może założone te gmole przy wydechu 2w1? Moje wyzionęły ducha i muszę zamontować jakieś mocniejsze.
Łukasz zawny Tośkiem
https://gruuf.com/
https://gruuf.com/