Skromnie podpytuje:
Zbiaram sie do amputacji oryginalnych puszek i wstawienie czegoś dedykowanego do XT R.
W Instalacji mam wpiety Mem Jet Evo,
Wiem, że Edek dobrze robi, ale ori zostawie w spokoju i cos dobiorę.
Pytanie na co sos wyłożyć?
Dwie angielskie fimy maja po kilka typów do XT, owal, tri oval, proste cybuchy, mnie jednak te podchodza najbardziej
Delkevic 350mm
Delkevic 450mm
Blackwidow 400mm
Jestem tez w stanie dołożyc troche i zapodać
Leovince X3
Też biore pod uwage 2w1 zastosowac, dawajcie Wasze propzycje jakies insze poducenty
Zmiana wydechów
Producentów jest od groma. Akrapowic, IXIL, Remus, Yoshimura, Termignoni, Arrow. Do wyboru do koloru
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
sławkomax, jak już modzisz wydech, to puść kolektory bokiem a zyskasz na prześwicie. Czy zrobisz 2w1 (dodatkowa oszczędność na masie) czy zostawisz 2 puszki to już twój wybór.
h e d o n i z m
Pytanie za pińset rubli transerowych:
Czy przy wymianie wydechów będę potrzebował tych uszczelek,
wg. mnie one sa pomiedzy dwoma kawałkami rur kolektorów.
Zamawiać je czy stare odzyskam?
uszczelka wydechu 35x42x30
Czy przy wymianie wydechów będę potrzebował tych uszczelek,
wg. mnie one sa pomiedzy dwoma kawałkami rur kolektorów.
Zamawiać je czy stare odzyskam?
uszczelka wydechu 35x42x30
XT 660 R
KAT 990 SM
KAT 990 SM
Ciężko będzie Ci odzyskać stare. Ja próbowałem ale trochę się zwulkanizowały z rurą i próba wyjęcia skończyła się że wyciągnąłem ją ale w kawałkach. To jest zrobione z jakiegoś dziwnego zbrojonego wewnątrz drucikami materiału, plus na wierzchu grafit. Muszę założyć konto walutowe w rublach czy gotówka ma zlocie XD
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Kurcze w wymiarze nie pomogę bo nie pamiętam. Wiem że mierzyłem średnicę rur i w ten sposób dobierałem, kupowałem to ustroństwo w larssonie.
Od kilku dni nowe puszki mruczą w moto, wykonanie, materiał oraz szybkość realizacji i wysyłki na 5 gwiazdek.
Po wykręceniu db killerów - narody klękają
Do zestawu producent dodaje opaski, obejmy, pastę i tu uwaga... uszczelki grafitowe !!!
Po wykręceniu db killerów - narody klękają
Do zestawu producent dodaje opaski, obejmy, pastę i tu uwaga... uszczelki grafitowe !!!
Ostatnio zmieniony 21 sie 2018, 2:29 przez sławkomax, łącznie zmieniany 1 raz.
XT 660 R
KAT 990 SM
KAT 990 SM
- daniel-intruz
Gratuluję wydechów.
Co to za szyba-owiewka ?
Czy nie masz przypadkiem za luźnego łańcucha ? Moze mi sie wydaje ale jakos tak wygląda na mocno luźny na jednym ze zdjęc ?
Co to za szyba-owiewka ?
Czy nie masz przypadkiem za luźnego łańcucha ? Moze mi sie wydaje ale jakos tak wygląda na mocno luźny na jednym ze zdjęc ?
Jak dają uszczelki to ukłon w stronę producenta.
daniel-intruz, ta owiewka to jest ori, ale jest podwyższona tzn. dodał poprzedni wlaściciel stelaż i plastik pomiedzy mocowanie a nią samą przez co jest duzo wyższa.
Hm, łańcuch jak moto kupiłem był napięty jak struna, serwisówka podaje ok 40mm luzu więc tak ustawiłem.
Hm, łańcuch jak moto kupiłem był napięty jak struna, serwisówka podaje ok 40mm luzu więc tak ustawiłem.
XT 660 R
KAT 990 SM
KAT 990 SM