Pora by wreszcie sprawić sobie klucz dynamometryczny 10-200Nm.
Jakiej marki polecacie?
Nie chcę kupić jakiegoś chińskiego szmelcu, ale z drugiej strony nie chcę przepłacać.
ps. czy aby mieć taki zakres , to lepiej kupić 2 klucze?
Zestaw narzędzi
- crazyrider12
Kup dwa lub nawet trzy.
Ja używam Jonnesway-przyzwoita jakość,rozsądna cena.
A jak w potfelu grubo to można popatrzeć za Stahwill'em,Gedore, Snapon'em, Facom'em
Ja używam Jonnesway-przyzwoita jakość,rozsądna cena.
A jak w potfelu grubo to można popatrzeć za Stahwill'em,Gedore, Snapon'em, Facom'em
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
Dokładnie. Zgłębiałem ostatnio temat, najrozsądniej kupić (przynajmniej) dwa.
Znalazłem jakieś (chyba nawet polskie) za około 100zł.
Ważne też, by po skończonej pracy je rozkręcić całkowicie, wtedy służą dłużej.
Powodzenia w zakupach i chwal się co nabyłeś
Mateusz
Znalazłem jakieś (chyba nawet polskie) za około 100zł.
Ważne też, by po skończonej pracy je rozkręcić całkowicie, wtedy służą dłużej.
Powodzenia w zakupach i chwal się co nabyłeś
Mateusz
Z niskich zakresów to polecam ten
http://www.ceneo.pl/28392219
Mam, kumpel ma i jego kumple maja i każdy se chwali:)
http://www.ceneo.pl/28392219
Mam, kumpel ma i jego kumple maja i każdy se chwali:)
Sięgnąłem po łopatę i postanowiłem odkopać prehistoryczny temat
Wyposażam warsztat szybkiego reagowania i szukam dobrego wózka warsztatowego. Żeby jakościowo wypadł lepiej niż Yato czy inna marketówka.
Generalnie może być z wyposażeniem lub sam wózek.
Celowałem zestawy z narzędziami Gedore ale cenowo sporo. King Tony mają w większości dobre opinie ale zupełnie nie miałem styczności z tymi produktami. Beta jest mniej więcej po środku cenowo a jakościowo wg opinii nawet gorzej niż King Tony tylko wiadomo jak to z rzetelnością internetowych opinii.
Prośba do forowiczów... Jeśli mieliście styczność z czymś godnym polecenia co da radę w warsztacie ze sprzętem rolniczym (tylko bez szydery, nie potrzeba narzędzi do rozkręcania czołgów )
Ciekawi mnie bardzo jak te King Tony faktycznie wypadają więc jesli ktoś, coś...
Wyposażam warsztat szybkiego reagowania i szukam dobrego wózka warsztatowego. Żeby jakościowo wypadł lepiej niż Yato czy inna marketówka.
Generalnie może być z wyposażeniem lub sam wózek.
Celowałem zestawy z narzędziami Gedore ale cenowo sporo. King Tony mają w większości dobre opinie ale zupełnie nie miałem styczności z tymi produktami. Beta jest mniej więcej po środku cenowo a jakościowo wg opinii nawet gorzej niż King Tony tylko wiadomo jak to z rzetelnością internetowych opinii.
Prośba do forowiczów... Jeśli mieliście styczność z czymś godnym polecenia co da radę w warsztacie ze sprzętem rolniczym (tylko bez szydery, nie potrzeba narzędzi do rozkręcania czołgów )
Ciekawi mnie bardzo jak te King Tony faktycznie wypadają więc jesli ktoś, coś...