Przyszła pora na Czarnucha...
Panie i Panowie, 08 sierpnia (czwartek) roku Pańskiego 2013 w Karpaczu (Kościół w Centrum miasta) o godzinie 16.00 zaliczę GAME OVER kawalerskiego życia
Wszystkich, którzy chcieliby towarzyszyć Nam w tym wyjątkowym dniu serdecznie zapraszamy.
Dla chętnych, którzy chcieliby zostać na weekend spróbuję zrobić rezerwację domku w ośrodku Neptun, który znacie z V Zlotu w Karpaczu.
Będziemy mega wdzięczni za odprowadzicie Nas do Domu Weselnego w Sosnówce.
Paradę weselną po uroczystości w Kościele poprowadzimy oczywiście na 2 no ...3 kółkach
Z góry DZIĘKUJEMY
Czarnuch się żeni...
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
rezerwuję sobie termin i oczywiście postaram się wpaść
P.S kiedy wieczór kawalerski ? ^^
P.S kiedy wieczór kawalerski ? ^^
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
Jak będę miał tylko jakąś maszynę to będę ... jak nie będę miał maszyny ... to się postaram :D
Ps. Nie wiem czy gratulować ... ale na pewno powodzenia życzę :D
Ps2. 3 kółka ... masz przyczepkę do jadzi ? :D
Ps. Nie wiem czy gratulować ... ale na pewno powodzenia życzę :D
Ps2. 3 kółka ... masz przyczepkę do jadzi ? :D
DR 750 ---> XT660R ---> XT660R ---> APRILIA SHIVER 750 ---> WR450
Informatyk Śląsk
Informatyk Śląsk
No, yy.. Gratulacje postram się być, chociaż nie wiem jak tam z Juniorem będzie jak już się urodzi oczywiśie
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"
Siemasz Damian, dzięki za zaproszenie, zapisałem w kalendarzu i również postaram się przybyć! Potwierdzę bliżej terminu! Pozdrów narzeczoną
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Nadejszła wiekopomna chwila, czarnuch się żeni...
Tylko czemu w czwartek?
Chętnie się dołączę do konwoju motocyklistów, ale nie wiem czy dam radę przyjechać.
W tym terminie dochodzą mi dodatkowe obowiązki. Kolega jest na urlopie a ja przejmuję jego robotę
Tylko czemu w czwartek?
Chętnie się dołączę do konwoju motocyklistów, ale nie wiem czy dam radę przyjechać.
W tym terminie dochodzą mi dodatkowe obowiązki. Kolega jest na urlopie a ja przejmuję jego robotę
h e d o n i z m
Gratulacje! Nie wierz malkontentom, po może byc jeszcze lepiej
Czemu nie tydzień później? Ja mam dzięki temu w każdą rocznicę wolne
Czemu nie tydzień później? Ja mam dzięki temu w każdą rocznicę wolne
Terefere
Najlepszego!
::BIKEPICS:: | XT660X -> BMW F800GS
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze .
Gratuluję, i pewnie się zjawię jak będę mógł:)
Czarnuch bliżej terminu dam znać czy motór zapali i dojedzie tyle km bo wiesz mam XT a to się strasznie psuje
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
ale bedzie buba
Yamaha DT 125 X > Husqvarna SM 125 RR > Yamaha XT 660 X > Aprilia Dorsoduro 750 > Suzuki DRZ 400 SM > KTM 690 SM > KTM 690 SMC > Husqvarna 701 SM + Aprilia SRV 850 > Husqvarna Norden 901
Gratuluję !
Kando