Witam!
Jestem szczęśliwym posiadaczem xt660r od sierpnia 2008r. Motocykl sprowadziłem z Niemiec Do motocykla mam instrukcję obsługi po niemiecku a ostatnio ściągnąłem z netu po angielsku. Niestety moja znajomość języka jest słaba i szukam polskiej. Na forum widziałem tylko angielską.
Proszę o pomoc.
Polska instrukcja obsługi
oo też by mi się przydało coś takiego.....
Obawiam się, że o Polską wersję będzie trudno (o ile istnieje). Jeżeli jest dodawana do nowego motocykla to jest to podstawowa instrukcja: co się gdzie znajduje, ilości płynów itp.
[center]WEJDŹ XT660 Tryb diagnostyczny CO Settings Ankieta Mój XT'ek [/center]
Może Jacekxt coś wie na ten temat?
Jako, że kupiłem XT660Z Tenere, mam tylko do tego motocykla instrukcję.
Swoją drogą, nie ma tam zbyt wiele, ot takie ogólniki. Ale widzę postęp, tłumaczenie chyba się poprawiło, bo w porównaniu z XT600 mniej jest błędów i śmiesznych, nielogicznych tekstów.
Myślę, ze forumowwicze pomogą więcej i oppowiedzą na wszystkie pytania związane z obsługą XTka.
A więc pytać, czytać to, co juz zostało poruszone i będzie dobrze, czego życzę serdecznie.
--------a u nas nasypało tego białego świństwa...brzydzę się zimą!!!---------------
Swoją drogą, nie ma tam zbyt wiele, ot takie ogólniki. Ale widzę postęp, tłumaczenie chyba się poprawiło, bo w porównaniu z XT600 mniej jest błędów i śmiesznych, nielogicznych tekstów.
Myślę, ze forumowwicze pomogą więcej i oppowiedzą na wszystkie pytania związane z obsługą XTka.
A więc pytać, czytać to, co juz zostało poruszone i będzie dobrze, czego życzę serdecznie.
--------a u nas nasypało tego białego świństwa...brzydzę się zimą!!!---------------
Bo motór to musi miec jeden cyliner!
Posiadam ksero właśnie takiej podstawowej instrukcji obsługi motocykla Yamaha Xt660 X/R z 2004roku. Jeśli na prawdę jej potrzebujecie mogę spróbować zeskanować...?raczek_ pisze:Jeżeli jest dodawana do nowego motocykla to jest to podstawowa instrukcja: co się gdzie znajduje, ilości płynów itp.
Jedzie Jadzia Dziadzie Braaap Braaap
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
"Tylne koło ucieka cały czas, przednie tylko raz"
Oczywiście jak możesz to zeskanuj... Chyba nie tylko ja będę wdzięczny.. czekam (y)[glow=orange][/glow]
czesc
po dluzszym zastanowieniu dochodze do wnisku ze moze zamiast skanowac zrobic ja od nowa. mamy przeciez instrukcje obcojezyczna wiec zdjecia i rysunki sa tam w formie elektronicznej, do tego dokladamy polskie teksty przepisane ze skserowanej instrukcji i gotowe:) mozemy sie cieszyc polska instrukcja w formie elektronicznej:) jezeli sa chetni na taki gadzet to prosze o podpisy pod spodem. jezeli bedzie duzo chetnych to mysle ze w ciagu tygodnia w wolnych chwilach po pracy dam rade ja przygotowac:)
pzdr
po dluzszym zastanowieniu dochodze do wnisku ze moze zamiast skanowac zrobic ja od nowa. mamy przeciez instrukcje obcojezyczna wiec zdjecia i rysunki sa tam w formie elektronicznej, do tego dokladamy polskie teksty przepisane ze skserowanej instrukcji i gotowe:) mozemy sie cieszyc polska instrukcja w formie elektronicznej:) jezeli sa chetni na taki gadzet to prosze o podpisy pod spodem. jezeli bedzie duzo chetnych to mysle ze w ciagu tygodnia w wolnych chwilach po pracy dam rade ja przygotowac:)
pzdr
no co Ty:)
raczej mialem na mysli to co mi dales skserowane...i chcialem to zrobic w formie elektronicznej (nie mylic ze skanowaniem). to ma okolo 40 stron czy jakos tak:)
przerobie poprostu jakas obcojezyczna wersje i podmienie teksty na te ktore sa w polskiej wersji (tej od Ciebie)
pzdr
raczej mialem na mysli to co mi dales skserowane...i chcialem to zrobic w formie elektronicznej (nie mylic ze skanowaniem). to ma okolo 40 stron czy jakos tak:)
przerobie poprostu jakas obcojezyczna wersje i podmienie teksty na te ktore sa w polskiej wersji (tej od Ciebie)
pzdr
- kazuya1000
- Kontakt:
popieram bardzo dobry pomysł
dzięki kolego, piwo ze mnie leci przy najbilzszej okazji !