cobrra 2 nemo 2 na tenerze 700
Moderator: Moderatorzy T7
Witam. Jestem tu nowy. Pozdrawiam forumowiczów. Od wczoraj jestem posiadaczem Teresy, która zostaje w fazie doposażania. Ktoś montował u siebie olejarkę łańcucha Cobra Nemo 2 u siebie. Potrzebuję podpowiedzi gdzie ją przykręcić. Mile widziane foto !
Ja bym zaczął od dyskusji, zasadności czy to ma sens Jest wielu przeciwników olejarek, najpierw popytaj się naszych podróżników co sądzą. IMO suchy smar jest lepszy, mój mechanik też tak uważa.
Ja miałem cobre w Tigerze 800.
Wrocilem do scottoilera tym bardziej ze uzywany komplet udalo mi się kupić za ok 60zł. Fuks ale sie zdarza.
Do 200zł to jeszcze w miarę rozsądna kwota za używanego scotta jeśli jest kompletny. A tam się nie ma co zepsuć jeżeli zbiorniczek cały.
A ceny sklepowe... hmmm... nieuzasadnione... dlatego nie zdarzylo mi sie kupić nowego i zawsze mialem używki
taptarapta
Wrocilem do scottoilera tym bardziej ze uzywany komplet udalo mi się kupić za ok 60zł. Fuks ale sie zdarza.
Do 200zł to jeszcze w miarę rozsądna kwota za używanego scotta jeśli jest kompletny. A tam się nie ma co zepsuć jeżeli zbiorniczek cały.
A ceny sklepowe... hmmm... nieuzasadnione... dlatego nie zdarzylo mi sie kupić nowego i zawsze mialem używki
taptarapta