Hej braci! Moja marudna druga połowa wyszperała gdzieś ten konkurs i namówiła mnie żebym coś posklejał i wziął udział. Stwierdziłem, a co mi tam. Spróbuję zrobić coś co spodoba się chociaż kilku osobom.
Nie przeciągając, tutaj jest link pod którym można zagłosować na pracę w której znalazła się Wasza ukochana XT660.
TUTAJ
Nie namawiam nikogo do głosowania. Po prostu jeśli Ci się podoba i chcesz mnie wspomóc zrób to:)
Pomóż Gilowi wygrać GoPro
Powiedz że chodzi Tobie o te głośniki
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Masz mój głos. Ciesz się nowymi głośnikami
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
I ja też
h e d o n i z m
pancio, Bajros, Flaw, bonzo, dzięki Panowie, wspólnie udało nam się wygrać. GoPro już do mnie leci. Dziś z samego rana dostałem wiadomość! Nie omieszkam zabrać jej na jesienny zlot i coś nakręcić:)
Gratulacje!
h e d o n i z m
A no popatrz się niesamowite, nawet w to nie wierzyłem. Zrobiłem to bo czasu chwile miałem i dlaczego by nie jak to nic nie kosztuje a tu masz zonka aż mi się humor poprawił tez się cieszę twoim szczesciem nagraj pierwszy filmik dzisiaj jak z lepsza połówka będziesz kładł się spac
A więc, z lewej nadjeżdża jakiś skuter. Z prawej też nic nie jedzie
Gratulacje
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
Fajno. Gratulacje.
Jestem "nieumi" i o tym wiem, o tym wiem, że jestem "nieumiem"