Witam. Szukam dobrym mocnych dętek do xtx . Gdzie kupujecie , jaki rozmiar i marka ? Proszę o rady.
Co myślicie o tym :
http://www.moto-akcesoria.pl/spray-napr ... ns,p,26735
Dętki jakie i gdzie nabyć
Pisz do berskersa, może on ma.
Pozdro!
Pozdro!
Doświadczenie przychodzi z wiekiem...najczęściej jest to wieko od trumny
Znam to uczucie "radości" jak trafi się gwóźdź w oponie. Wożę z tego powodu patent j.w. Z doświadczenia już wiem, że jeśli zrobi się zbyt duża dziura to ów patent nie da rady, bo go wydmucha ciśnienie. Jeżeli trafisz na małego gwoździa, patent działa. Ja z teksikiem w tylnym kole jeździłem kwartał. Chciałem mieć problem z głowy i dlatego kupiłem opony wzmocnione kevlarem. Nie wiem na jak długo, ale problem jest "0". Pozdrawiam.
Ja kupowałem najgrubsze VeeRuber a ostatnio Team10 obie wyglądają na takie co mogą wiele wytrzymać i te dwie firmy mogę śmiało polecić. Natomiast uważaj na dętki Awina, tanie dziadostwo, kupiłem z Klos242 do DRZtów i nawet się nie napompowały, jedna miała dziury druga pękła na zgrzewie podczas pierwszego pompowania- masakra.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
... zajebista odpowiedź, dzięki!qcyk pisze:Zależy z której części krk jesteś..
Jak z północy to zamów co potrzebujesz w Defenderze. Jak z południa to masz RingRoad.
Jak wschód to wilcza a od zachodu motogp
w Defender nie mają dętek
- crazyrider12
Łukasz Motocykle/Olek Motocykle , ul. Łokietka koło serwisu Volvo.
...bo każda okazja jest dobra by zjechać z utartej ścieżki i poszukać własnej
A może masz gdzieś w pobliżu larsson'a? Ja zawsze tam kupowałem, ostatnio chyba firmy team 10. Targuj się zawsze coś opuszczą od ceny na sklepie.
"Podczas dobrej jazdy na motocyklu przeżywasz więcej w ciągu 5 minut niż niektórzy ludzie przez całe swoje życie."
http://allegro.pl/ShowItem2.php?item=5735039639
Znalazłem na alledrogo wpisując tylko 'dętka uhd 17'. Mam taką na tyle i w zapasie. Trochę droga. Ja ostatnio kupiłem za 50 złociszy, ale to przy okazji inne roboty w Teresie.
Znalazłem na alledrogo wpisując tylko 'dętka uhd 17'. Mam taką na tyle i w zapasie. Trochę droga. Ja ostatnio kupiłem za 50 złociszy, ale to przy okazji inne roboty w Teresie.