NOWA YAMAHA MT-07 xt700z Tenere na 2017
Savage, mamy temat na forum o PR7. Tego proszę innymi motocyklami nie zaśmiecać.
h e d o n i z m
Jak zajeżdze moją XTR to sobie kupię motocykl mega wbija się w niszę. Pewnie na jesiennych targach go pokazą
W czerwcu?
Rozmawiałem ze sprzedawcą w salonie yamahy i twierdził, że w tym roku można zapomnieć o
tym modelu a i w przyszłym roku też nie wiadomo czy będzie.
Pozostaje mieć nadzieję, że może nie do końca miał sprawdzone informacje
Rozmawiałem ze sprzedawcą w salonie yamahy i twierdził, że w tym roku można zapomnieć o
Mati, rozmawiałem z nim na targach w Poznaniu. wtedy jeszcze nic nie wiedział ale obiecał że po weekendzie majowym dostaną jakieś informacje i wtedy mi powie.
Właśnie takie informacje mi przekazał.
Jeśli to prawda to ciekawe dlaczego chcą czekać z wprowadzeniem t7 do sprzedaży?
Właśnie takie informacje mi przekazał.
Jeśli to prawda to ciekawe dlaczego chcą czekać z wprowadzeniem t7 do sprzedaży?
Ja tam z tego linka zrozumiałem, że więcej napiszą w czerwcowym wydaniu gazety (papierowym).mario79 pisze:W czerwcu?
Mam wielką nadzieję, że nowa Tenere będzie jednak dostępna w przyszłym roku, poważnie sobie na nią ostrzę kły
Pozdrawiam,
Bartek
-
Marketingowe chwyty Ten sprzedawca wie, albo nie wie, oficjalne info blablabla - to nakręcanie zachciewajki Swoją drogą bardzo dobrze, bo w dobie wycieniowanych enduro albo opasłych krowisk pseudo-adv ta 2garówka od Yamahy jest całkiem w klasie. Pomarańcza i śmigło miały takie coś i sie powiesili więc może Y utrzyma te Tenerkę na rynku sensownie długo by można było kupić używke po okresie akcji serwisowych i katastrof wieku dziecięcego.
you could argue "why not buy a 690 enduro?"...but the XT is bomb proof and can be treated like shit and still runs like a peach.